| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
KasjuszMag
|
Wysłany: Wto Sie 27, 2024 13:20 Temat postu: Porady prawne |
|
|
| Uzyskanie porad prawnych w sprawach odszkodowawczych jest często kluczowe dla osób, które doznały szkody i chcą dochodzić swoich praw. W takich sytuacjach ważne jest, aby skonsultować się z prawnikiem specjalizującym się w tej dziedzinie, który pomoże ocenić szanse na uzyskanie odszkodowania oraz doradzi, jakie kroki podjąć. Porady prawne mogą obejmować analizę umów, ocenę dokumentacji medycznej czy negocjacje z ubezpieczycielem. Warto skorzystać z pomocy eksperta, aby zwiększyć swoje szanse na uzyskanie należnego odszkodowania. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sie 27, 2024 13:20 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
żabacia
|
Wysłany: Wto Paź 22, 2024 17:23 Temat postu: |
|
|
........
Ostatnio zmieniony przez żabacia dnia Sro Lut 19, 2025 05:32, w całości zmieniany 4 razy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Penny
|
Wysłany: Wto Paź 22, 2024 18:58 Temat postu: |
|
|
Uzyskanie jakiegokolwiek odszkodowania bez pomocy prawnika jest prawie niemożliwe.
|
 |
żabacia
|
Wysłany: Sro Lut 19, 2025 00:00 Temat postu: |
|
|
| Skoro szukacie niezawodne usługi prawne, warto tutaj postawić na Kancelarię Adwokacką adwokat Angeliki Wójcik - Jesion https://wojcik-adwokat.pl/ . Tam znajdziecie profesjonalnych specjalistów, którzy działają z pełnym zaangażowaniem. Wszystko u nich jest dokładnie analizowane i do tego opracowywane są odpowiednie strategie działania. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lopskojonka66
|
Wysłany: Czw Lut 20, 2025 21:10 Temat postu: |
|
|
| A wy myślicie że tak powinno być? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
żabacia
|
Wysłany: Pon Mar 03, 2025 02:04 Temat postu: |
|
|
Wiecie, jak chodzi o takie aspekty - jak prawo pracy, karne, cywilne, gospodarcze itd. To w tym zakresie możecie zgłosić się do
Kancelarii Adwokackiej https://www.kancelaria-kwiatkowski.pl/prawo-rodzinne - ja czytałam na ich temat wiele pozytywnych opinii, także zdecydowanie są godni zaufania. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
frezja
|
Wysłany: Czw Maj 29, 2025 12:52 Temat postu: |
|
|
| Pytanie też - z jakiego zakresu potrzebujecie też pomoc prawną? Z tego co przykładowo ja słyszałam, to jak chodzi o takie aspekty, jak demoralizacja - to w tym kierunku specjalizuje się chociażby Kancelaria Kopko. Także w razie czego możecie do nich się zgłosić... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
żabacia
|
Wysłany: Sro Paź 22, 2025 18:57 Temat postu: |
|
|
| Mam pytanie prawne - jeśli ktoś kogoś popchnął podczas kłótni to czy to już jest naruszenie nietykalności cielesnej kk? Bo miałam sytuację że kobieta w sklepie mnie odepchnęła bo się pchałam do kasy i teraz grozi że pójdzie na policję. Pytam czy to ma sens i czy mi coś grozi? Przecież to było tylko lekkie popchnięcie, nikt się nie przewrócił ani nic. Ktoś zna przepisy i wie czy takie błahe sprawy w ogóle są rozpatrywane? Może przesadzam ale wolę wiedzieć czy powinam się martwić. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gotyminak4
|
Wysłany: Sro Paź 29, 2025 22:33 Temat postu: |
|
|
| Na pierwszy rzut oka wygląda to sensownie, ale diabeł tkwi w szczegółach. To wymaga jeszcze głębszej analizy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
clasic
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
frezja
|
Wysłany: Nie Lut 01, 2026 21:17 Temat postu: |
|
|
| Cześć, szukam jakichś konkretnych informacji o kancelarii z Poznania, a dokładnie chodzi o https://plewinscy.pl. Muszę uregulować kilka kwestii własnościowych i zastanawiam się, czy to dobry adres na takie tematy. Strona wygląda na konkretną, ale wolę dopytać na forum – czy to są prawnicy, którzy potrafią dogadać się z drugą stroną przed sądem, czy raczej od razu idą w procesy? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Lut 01, 2026 21:17 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |