Forum Classic Honda Owners Club Strona Główna Classic Honda Owners Club
Forum fanów starych Hond

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Porady prawne

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Classic Honda Owners Club Strona Główna -> Sprzedam, Kupie, Zamienie, Oddam
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KasjuszMag

PostWysłany: Wto Sie 27, 2024 13:20    Temat postu: Porady prawne Odpowiedz z cytatem

Uzyskanie porad prawnych w sprawach odszkodowawczych jest często kluczowe dla osób, które doznały szkody i chcą dochodzić swoich praw. W takich sytuacjach ważne jest, aby skonsultować się z prawnikiem specjalizującym się w tej dziedzinie, który pomoże ocenić szanse na uzyskanie odszkodowania oraz doradzi, jakie kroki podjąć. Porady prawne mogą obejmować analizę umów, ocenę dokumentacji medycznej czy negocjacje z ubezpieczycielem. Warto skorzystać z pomocy eksperta, aby zwiększyć swoje szanse na uzyskanie należnego odszkodowania.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Sie 27, 2024 13:20    Temat postu:

Powrót do góry
żabacia

PostWysłany: Wto Paź 22, 2024 17:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

........

Ostatnio zmieniony przez żabacia dnia Sro Lut 19, 2025 05:32, w całości zmieniany 4 razy
Powrót do góry
Penny

PostWysłany: Wto Paź 22, 2024 18:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uzyskanie jakiegokolwiek odszkodowania bez pomocy prawnika jest prawie niemożliwe.
żabacia

PostWysłany: Sro Lut 19, 2025 00:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Skoro szukacie niezawodne usługi prawne, warto tutaj postawić na Kancelarię Adwokacką adwokat Angeliki Wójcik - Jesion https://wojcik-adwokat.pl/ . Tam znajdziecie profesjonalnych specjalistów, którzy działają z pełnym zaangażowaniem. Wszystko u nich jest dokładnie analizowane i do tego opracowywane są odpowiednie strategie działania.
Powrót do góry
Lopskojonka66

PostWysłany: Czw Lut 20, 2025 21:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A wy myślicie że tak powinno być?
Powrót do góry
żabacia

PostWysłany: Pon Mar 03, 2025 02:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiecie, jak  chodzi o  takie  aspekty  - jak prawo pracy, karne,   cywilne, gospodarcze itd.  To  w  tym  zakresie  możecie  zgłosić się do 
Kancelarii Adwokackiej  https://www.kancelaria-kwiatkowski.pl/prawo-rodzinne - ja   czytałam na  ich  temat  wiele  pozytywnych opinii, także  zdecydowanie  są  godni  zaufania.
Powrót do góry
frezja

PostWysłany: Czw Maj 29, 2025 12:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pytanie też - z jakiego zakresu potrzebujecie też pomoc prawną? Z tego co przykładowo ja słyszałam, to jak chodzi o takie aspekty, jak demoralizacja - to w tym kierunku specjalizuje się chociażby Kancelaria Kopko. Także w razie czego możecie do nich się zgłosić...
Powrót do góry
żabacia

PostWysłany: Sro Paź 22, 2025 18:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie prawne - jeśli ktoś kogoś popchnął podczas kłótni to czy to już jest naruszenie nietykalności cielesnej kk? Bo miałam sytuację że kobieta w sklepie mnie odepchnęła bo się pchałam do kasy i teraz grozi że pójdzie na policję. Pytam czy to ma sens i czy mi coś grozi? Przecież to było tylko lekkie popchnięcie, nikt się nie przewrócił ani nic. Ktoś zna przepisy i wie czy takie błahe sprawy w ogóle są rozpatrywane? Może przesadzam ale wolę wiedzieć czy powinam się martwić.
Powrót do góry
gotyminak4

PostWysłany: Sro Paź 29, 2025 22:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na pierwszy rzut oka wygląda to sensownie, ale diabeł tkwi w szczegółach. To wymaga jeszcze głębszej analizy.
Powrót do góry
clasic

PostWysłany: Wto Sty 20, 2026 18:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Firmy często korzystają, z różnej opieki prawnej np. otwarcie postępowania restrukturyzacyjnego
Powrót do góry
frezja

PostWysłany: Nie Lut 01, 2026 21:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć, szukam jakichś konkretnych informacji o kancelarii z Poznania, a dokładnie chodzi o https://plewinscy.pl. Muszę uregulować kilka kwestii własnościowych i zastanawiam się, czy to dobry adres na takie tematy. Strona wygląda na konkretną, ale wolę dopytać na forum – czy to są prawnicy, którzy potrafią dogadać się z drugą stroną przed sądem, czy raczej od razu idą w procesy?
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Nie Lut 01, 2026 21:17    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Classic Honda Owners Club Strona Główna -> Sprzedam, Kupie, Zamienie, Oddam Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: