|
Classic Honda Owners Club Forum fanów starych Hond
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Olek
|
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 00:19 Temat postu: Ogólna prośba do wszystkich posiadaczy starych Hond |
|
|
Witam wszystkich. Od kilku lat próbuje nas jakoś tam zbierać, czego pierwszym przejawem była lista ze zdjęciami naszych aut na www.classichonda.yum.pl - mam nadzieję i chęć cały czas ją aktualizować, dlatego proszę wszystkich zarówno którzy tam są o nadsyłanie fajnych nowych zdjęć (tak tak, mmkoz... zdjęć!) a tych, których jeszcze tam nie ma - proszę o kontakt. Pojawiają się nowe osoby na forum, ale nie przybywa ich w galerii i powoli tego nie ogarniam - kto co ma, ile nas tak naprawdę jest. Jeśli ktoś nie ma jakichś planów utrzymywania swojego Accorda, preluda, czy civica przy życiu, tylko wie, że za pół roku odda go na złom - OK, nie warto wstawiać fot na stronę, ale jeśli lubicie swoją furkę - niech zagości w galerii - zapraszam serdecznie.
Zachęcam też do prowadzenia szerszej działalności, jeśli idea zrzeszenia kiedyś naprawdę licznej grupy miłośników starych Hond jest wam bliska; Widzicie na ulicy starą Hondę? - włóżcie jej kartkę z zaproszeniem na moją stronę w moim imieniu i również link do forum. Specjalnie adresy tych dwóch zrobiliśmy z Kubą podobne, żeby się kojarzyły. Niech właściciele ich też wiedzą, że nie są sami - a niektórym może nawet ułatwicie przez to decyzję o odremontowaniu a nie zezłomowaniu swojej H.
pozdrawiam wszystkich!
 _________________ 1980 Accord SJ; 1981 Prelude SN; 1995 Volvo 850 2.3 T-5
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 00:19 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mury
|
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 10:43 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Jeśli ktoś nie ma jakichś planów utrzymywania swojego Accorda, preluda, czy civica przy życiu, tylko wie, że za pół roku odda go na złom - OK, nie warto wstawiać fot na stronę, |
ale fajnie by było gdyby o tym poinformował, może dało by się coś "pomachloić" i np wymienić zużytą część, na lepszą za niewielkie pieniądze, i nowy właściciel był by zadowolony, a i złomowane auto nie straciło by na wartości |
|
Powrót do góry |
|
 |
administrator
|
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 16:35 Temat postu: |
|
|
dawno nie zaglądałem tutaj za co serdeczne sorry. Widze, że forum się rozrasta i przybywa nowych fanatyków starych Hond. Jest już 67 użytkowników - ciekawe czy wszyscy daliby radę się zjechać w jedno miejsce ponad 60 samochodów to już dużo. Sam chciałbym zobaczyć w końcu jakąś prelude !!! bo przysięgam widziałem tylko dwie i to swoje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
HP`79
|
Wysłany: Wto Paź 14, 2008 12:43 Temat postu: |
|
|
No wreszcie, myślałem już, że sam tu zostałem _________________ Prelude 1979 r.
Alf powiedział: Jeśli nie mogę czegoś naprawić to znaczy, że to nie jest zepsute:-) |
|
Powrót do góry |
|
 |
piotr
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Olek
|
Wysłany: Czw Paź 16, 2008 14:00 Temat postu: |
|
|
Nie wiem co my na to, ale ja bylem na jednym Classicauto Track Day na torze kielce, a poza tym impreza ta odbywa sie tam co roku i nie jest to tajemnica, odbywa sie tam chyba tez puchar Capri i Mini Morrisow. _________________ 1980 Accord SJ; 1981 Prelude SN; 1995 Volvo 850 2.3 T-5
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
jypnxrh86
|
Wysłany: Sob Kwi 12, 2014 10:26 Temat postu: Y atil des cas o le vaccin contre la rougeole ne devrait pa |
|
|
<br>Y atil des cas o le vaccin contre la rougeole ne devrait pas tre administr Un enfant qui a eu une raction allergique grave une dose prcdente du vaccin contre la rougeole ne devrait pas recevoir le vaccin.Les signes dune raction allergique grave comprennent des problmes respiratoires respiration sifflante, <a href="http://cuissardeslouboutin.tumblr.com/">copie louboutin pas cher</a> une peau enfle et des plaques rouges apparaissent certains endroits sur le corps urticaire ou autour de la bouche.En qualitĂŠ de juriste, de professeure, de commissaire et de juge, ugg rouge elle a fourni une contribution Ă notre sociĂŠtĂŠ qui tĂŠmoigne dun profond humanisme et qui rayonne pardelĂ nos frontières. Elle a prĂŠsidĂŠ, entre autres, moon boots ugg la Commission des relations de travail de lOntario, la Commission royale sur lĂŠgalitĂŠ dans lemploi et le ComitĂŠ dĂŠtude sur laccès aux services juridiques pour les personnes handicapĂŠes.<br><br>novembre 2000, p. 11901203.Elle prend en compte la liste de rfrence du programme de lcole primaire BO hors srie n°3 du 19 juin 2008 , les priodes historiques dfinies par ce programme, les six grands domaines artistiques dsigns en page 3 de lencart du BO n°32 du 28 aot 2008 .Les professeurs peuvent la complter en fonction des ressources artistiques et culturelles locales : muses, patrimoine architectural, coles dart, de musique, de danse, de thtre, etc.Occupational cancer in developed and developing countries.darmes estelle value par lenqute HBSC Types de victimisation tudis : physique :<br><br>Dans la peau dun modĂŠrateur Cest donc la proposition de valeur de Netino et de son ĂŠquipe de 150 modĂŠrateurs. Pour offrir des prix intĂŠressants, bootes ugg Netino na jamais cachĂŠ le fait que la plupart de leurs modĂŠrateurs officient de pays comme Madagascar ou lInde.Importance of host factors. Int J Cancer 1988;42:2006.renaultstrasbourg Ajouter Ă ma sĂŠlection Lâarticle 10 % DE REMISE SUR LES PORTES SKI a bien ĂŠtĂŠ ajoutĂŠ Ă votre panier POURSUIVRE MA SELECTION VOIR MON PANIER components.Lundi 22 on prend le bus Ă 7h50 pas beaucoup de bus pour aller vers milazzo ., <a href="http://louboutinpascher.myblog.de/">chaussur louboutin pas cher</a> cache oreille ugg on y arrive vers 8h10 et lĂ vous avez le choix entre plusieurs compagnies pour aller aux ĂŽles ĂŠoliennes sous forme de trajet allerretour ou de minicroisières toute la journĂŠeĂ .<br> BBBBBB |
|
Powrót do góry |
|
 |
elisakem
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|