| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
KasjuszMag
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2025 12:05 Temat postu: Nowe mieszkania Bydgoszcz |
|
|
| Nowe mieszkania Bydgoszcz – Szukasz mieszkania w Bydgoszczy? Sprawdź aktualne inwestycje Budstol Invest. Proponujemy atrakcyjne metraże, możliwość wykończenia pod klucz oraz elastyczne formy finansowania. To inwestycja, która łączy bezpieczeństwo i wygodę. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2025 12:05 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pestka
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2025 19:13 Temat postu: |
|
|
| Ja będę szukałam mieszkania w Trójmieście i osiedle galaktyczna od dewelopera Atal mi wpadło w oko. Osiedle zapowiada się ciekawie cena za metr jest przystępna więc jestem wstępnie zainteresowała |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kolerowins8993
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2025 18:04 Temat postu: |
|
|
A gdyby tak ugryźć temat z drugiej strony? Wydaje mi się, że inne podejście może być lepsze, choć pewny nie jestem. _________________ znaczenie snu |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tara
|
Wysłany: Pią Lip 18, 2025 06:43 Temat postu: |
|
|
| Z ciekawości weszłam na http://orion.lublin.pl/nowe-mieszkania-na-sprzedaz/ i... no powiem Wam, że jest w czym wybierać. Mnie akurat interesuje coś 3-pokojowego, i widzę kilka opcji, które serio mają potencjał. Plus za brak dziwacznych układów. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
classico
|
Wysłany: Wto Wrz 16, 2025 19:56 Temat postu: |
|
|
| Znam jednego gościa, który zamiast sprzedawać swoje mieszkanie w Bydgoszczy, ogarnął temat wynajmu i współpracuje z firmą zarządzającą najmem – Per Modum https://www.per-modum.pl/o-firmie.htm . Mówił, że wszystko z głowy: szukanie najemców, formalności, kontakt z lokatorami… a mieszkanie po prostu na siebie zarabia. Jak ktoś myśli inwestycyjnie, to serio warto rozważyć takie podejście. Zamiast pozbywać się nieruchomości, można z niej zrobić pasywny dochód. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Wrz 16, 2025 19:56 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |