Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
romek332
|
Wysłany: Wto Lis 02, 2021 06:20 Temat postu: Pies |
|
|
Wczoraj bardzo przypadkowo spotkałem się z moim kumplem. On mi powiedział ,że na pewno bardzo dobrze zrobię jak skorzystam z długowłosy hodowla . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lis 02, 2021 06:20 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
frezja
|
Wysłany: Sro Lis 03, 2021 14:20 Temat postu: |
|
|
A czy wiecie przykładowo, który chirurg weterynarz Warszawa jest najlepszy? Do kogo warto byłoby się zgłosić? Pytam, ponieważ okazało się, że mój pies musi przejść operację żołądka i dlatego szukam teraz jak najlepszego specjalisty... Czy jest tutaj ktoś, kto być może ma dobry namiar? |
|
Powrót do góry |
|
 |
toć
|
Wysłany: Pon Maj 09, 2022 13:36 Temat postu: |
|
|
Nie znam takiego weterynarza, ale gdybyście potrzebowali specjalistycznej karmy, to przez Internet można zamówić karmę dla każdego pupila: https://www.e-pazur.com/
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
cocomo
|
Wysłany: Wto Maj 24, 2022 16:34 Temat postu: |
|
|
Dobrze jest pamiętać o pomocy i wsparciu wspomagających naszych najwierniejszych przyjaciół, którzy często zostali skrzywdzeni z ręki człowieka mowa tutaj o fundacjach, które pomagają zwierzaczkom Taka fundacją jest 1procent.viva.org.pl działają i czynią dobro dla tych małych stworzeń, które zasługują na wszystko co najlepsze! Czy wy też tak uważacie?  _________________ Żaneta |
|
Powrót do góry |
|
 |
Igor
|
Wysłany: Nie Maj 28, 2023 23:42 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o psy, utrzymanie ich zdrowia jest najważniejsze. Aby zapewnić najlepszą możliwą opiekę zaleca się włączenie naturalnych produktów do ich rutyny. Olej CBD Hempets jest doskonałym przykładem dobrze przetestowanego, wolnego od zanieczyszczeń suplementu, który można regularnie podawać w celu wsparcia zdrowia |
|
Powrót do góry |
|
 |
edward33222
|
Wysłany: Czw Cze 01, 2023 20:16 Temat postu: |
|
|
Interesujący wątek . Jestem pewny ,że bardzo dużo osób wejdzie do tego wątku.
|
 |
Klopek
|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2023 22:43 Temat postu: |
|
|
Szukacie pieska dla siebie/ Moim zdaniem mastif tybetański to doskonały wybór na rodzinnego pupila. Są lojalne, opiekuńcze i są świetnymi towarzyszami. Zdecydowanie warto zauważyć, że są bardzo inteligentne i można je łatwo wytresować. Dobrym pomysłem jest zbadanie ich przed zakupem, dlatego sugeruję sprawdzenie https://zoocial.pl/pies/rasy-psow/mastif-tybetanski-wszystkie-informacja-i-opis-rasy/, aby uzyskać więcej informacji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bagusa3
|
Wysłany: Czw Lis 09, 2023 15:56 Temat postu: |
|
|
Kojce dla psów Box4Dog to firma, która zyskała uznanie klientów dzięki solidnym produktom. Oferują trwałe budy i kojce dla psa, zapewniając wygodę i bezpieczeństwo. Więcej informacji dostępnych jest na stronie internetowej: https://www.box4dog.pl/. Firma mieści się na Szosie Kępińskiej 43, 56-500 Syców. Kontakt można nawiązać poprzez e-mail: biuro@box4dog.pl lub telefon: 514127683. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lis 09, 2023 15:56 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |