Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
romek332
|
Wysłany: Sro Maj 26, 2021 14:29 Temat postu: Samochód |
|
|
Kumpel na przykład powiedział mi o rewelacyjnej ofercie Ubezpieczenie GAP Fakturowy .Ja na pewno z tej oferty skorzystam bardzo szybko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Maj 26, 2021 14:29 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
frezja
|
Wysłany: Pią Lip 02, 2021 15:26 Temat postu: |
|
|
Samochody lubią też się psuć, łapać awarie i jeszcze w dodatku najmniej oczekiwanym. Ja już ostatnio tak miałam i korzystałam z pomocy drogowej https://holowaniekrakow.pl/pomoc-drogowa-zwierzyniec/ . Gdyby nie oni to nie wiem co zrobiłabym... A tak szybko mój pojazd został przetransportowany. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tara
|
Wysłany: Czw Cze 30, 2022 05:20 Temat postu: |
|
|
Owszem, samochody się psują, biorą udział w wypadkach, kolizjach itd. Dlatego warto być przygotowanym dosłownie na każdą ewentualność i wiedzieć, jak wygląda kwestia związana z czas wynajmu auta zastępczego PZU Ja na całe szczęście, w takiej sytuacji nie miałam żadnych problemów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
żabacia
|
Wysłany: Pią Lip 08, 2022 08:12 Temat postu: |
|
|
Natomiast jak używacie prywatne samochody do celów służbowych, przykładowo do poruszania się między siedzibami firmy, to tutaj https://unilink.pl/porady/jak-rozliczac-kilometrowke-w-2022-roku możecie poczytać sobie jak rozliczyć kilometrówkę. Możecie się tam dowiecie jaki jest koszt kilometrówki też w zależności od pojazdu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sasza
|
Wysłany: Pią Lip 15, 2022 16:18 Temat postu: |
|
|
A jak u Was wygląda sprawa z serwisem Waszych aut? Bo ja osobiście uważam, że naprawa auta w autoryzowanym serwisie samochodowym to najlepsze rozwiązanie, bo mamy gwarancję, że usterka zostanie skutecznie i umiejętnie usunięta. Z mojego doświadczenia wynika, że https://volvocarnova.pl/ jest miejscem godnym polecenia. Obsługa na najwyższym poziomie i ceny za wykonywane usługi nie są wygórowane. W dodatku wszystko zrobione jest na czas i w terminie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nightwing
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gtr34gkd93
|
Wysłany: Sro Lip 27, 2022 11:52 Temat postu: |
|
|
ile kosztuje taki montaż klimatyzacji?
-
filmy reklamowe |
|
Powrót do góry |
|
 |
barska
|
Wysłany: Pon Sie 22, 2022 13:47 Temat postu: |
|
|
Samochód ważna rzecz, także warto o niego się zatroszczyć nie tylko jeśli chodzi o sprawy mechaniczne ale także i by wizualnie dobrze się prezentował. Dla tych którzy mają z tym problem to mogę zostawić link jak przygotować samochód na wiosnę który z pewnością się przyda jak nie teraz to w późniejszym czasie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marissa
|
Wysłany: Wto Sie 23, 2022 21:45 Temat postu: |
|
|
Teraz to bardziej na jesień lub zimę. _________________ darmowy audyt seo |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ogt2vfr3
|
|
Powrót do góry |
|
 |
żabacia
|
Wysłany: Pią Wrz 09, 2022 16:07 Temat postu: |
|
|
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
|
Powrót do góry |
|
 |
Igor
|
Wysłany: Sro Maj 31, 2023 21:20 Temat postu: |
|
|
Jeśli chcesz zwiększyć osiągi swojego samochodu, wprowadzenie kilku zmian może być świetnym pomysłem. Jedną z technik, która zyskuje na popularności, jest subaru impreza tuning, który polega na wprowadzaniu drobnych elektronicznych zmian w pojeździe. Ta prosta modyfikacja może przynieść znaczącą poprawę, co czyni ją opłacalną inwestycją dla entuzjastów motoryzacji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
burkis4
|
Wysłany: Pon Sie 21, 2023 12:16 Temat postu: |
|
|
Dzień dobry, użytkownicy forum! Chciałbym się podzielić moimi odczuciami z wizyty w serwisie https://maximobil.pl/oferta/aktualizacja-systemu-adas/ BMW w Warszawie. Wszystko było na najwyższym poziomie, a samochód działa teraz idealnie. Jeśli szukacie profesjonalnego serwisu, to warto się tam wybrać! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Igor
|
Wysłany: Sro Sie 30, 2023 15:26 Temat postu: |
|
|
Jeśli chcesz kupić używany samochód, Mercedes jest świetną opcją. Oferują nie tylko szeroką gamę modeli, ale także rozbudowany program finansowania. mercedes finansowanie zapewnia konkurencyjne stawki i elastyczne warunki, dzięki czemu możesz znaleźć najlepszą opcję dla swojej indywidualnej sytuacji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wyga
|
Wysłany: Pią Wrz 15, 2023 11:59 Temat postu: |
|
|
Nie każdego stać na nowy samochód, ale na szczęście mozna zakupić używane autko w dobrej ofercie. Mój kumpel na przykład wziął auto w leasing. Samochód jest używany, ale prezentuje się jak nowy i jest nawet na gwarancji, więc warto się zainteresować ofertą salonu https://scandinavia.volvocars-partner.pl/ z Lublina, bo opcji sprzedaży mają sporo i każdy wybierze coś odpowiedniego dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
żabacia
|
Wysłany: Sob Wrz 30, 2023 11:28 Temat postu: |
|
|
Aktualnie to mnie zainteresował letni płyn do spryskiwaczy na detailing-house.pl i kilka innych produktów - dlatego ma do was pytanie. Czy warto tam dokonać zakupu? Co możecie napisać mi na temat tej firmy? Czy rzeczywiście mają sprawdzonej jakości artykuły? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ofh4g53
|
Wysłany: Wto Paź 10, 2023 11:13 Temat postu: |
|
|
jakie są opcje takiego ubezpieczenia?
-
turbina wiatrowa |
|
Powrót do góry |
|
 |
maks3
|
Wysłany: Sro Paź 18, 2023 19:34 Temat postu: |
|
|
Pewnie jak większość nastolatków gustujecie w samochodach. Szczególnie, żeby pokazać się na przykład swoim znajomym, bądź rówieśnikom. Każde auto jest inne i ma swoje lepsze bądź gorsze stron, jednak uważam, że nie należy oceniać ludzi przez pryzmat czym jeżdżą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
antek1
|
Wysłany: Czw Paź 19, 2023 11:21 Temat postu: |
|
|
Serwis skoda zabrze to jeden z lepszych serwisów skody na Śląsku jak i w całej Polsce, sam korzystam z ich ofert, kiedy dzieje mi się coś z moim autem. Naprawiają wszystko bardzo szybko, albo i dają zastępcze auta. _________________ serwis skoda zabrze |
|
Powrót do góry |
|
 |
ery1
|
Wysłany: Pią Paź 20, 2023 18:15 Temat postu: |
|
|
Pojazdy są fascynujące. Mogą być różne - od samochodów i motocykli po rowery i statki. Każdy pojazd ma swoje unikalne cechy i służy nam do podróżówania i eksplorowania świata. Ważne jest, aby posiadać chociaż jeden większy lub mniejszy pojazd, gdyż ułatwia to np. podróżowanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Paź 20, 2023 18:15 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |