Forum Classic Honda Owners Club Strona Główna Classic Honda Owners Club
Forum fanów starych Hond

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Samochód
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Classic Honda Owners Club Strona Główna -> Accord
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
romek332

PostWysłany: Sro Maj 26, 2021 14:29    Temat postu: Samochód Odpowiedz z cytatem

Kumpel na przykład powiedział mi o rewelacyjnej ofercie Ubezpieczenie GAP Fakturowy .Ja na pewno z tej oferty skorzystam bardzo szybko.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sro Maj 26, 2021 14:29    Temat postu:

Powrót do góry
frezja

PostWysłany: Pią Lip 02, 2021 15:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Samochody lubią też się psuć, łapać awarie i jeszcze w dodatku najmniej oczekiwanym. Ja już ostatnio tak miałam i korzystałam z pomocy drogowej https://holowaniekrakow.pl/pomoc-drogowa-zwierzyniec/ . Gdyby nie oni to nie wiem co zrobiłabym... A tak szybko mój pojazd został przetransportowany.
Powrót do góry
tara

PostWysłany: Czw Cze 30, 2022 05:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Owszem, samochody się psują, biorą udział w wypadkach, kolizjach itd. Dlatego warto być przygotowanym dosłownie na każdą ewentualność i wiedzieć, jak wygląda kwestia związana z czas wynajmu auta zastępczego PZU Ja na całe szczęście, w takiej sytuacji nie miałam żadnych problemów.
Powrót do góry
żabacia

PostWysłany: Pią Lip 08, 2022 08:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Natomiast jak używacie prywatne samochody do celów służbowych, przykładowo do poruszania się między siedzibami firmy, to tutaj https://unilink.pl/porady/jak-rozliczac-kilometrowke-w-2022-roku możecie poczytać sobie jak rozliczyć kilometrówkę. Możecie się tam dowiecie jaki jest koszt kilometrówki też w zależności od pojazdu.
Powrót do góry
sasza

PostWysłany: Pią Lip 15, 2022 16:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jak u Was wygląda sprawa z serwisem Waszych aut? Bo ja osobiście uważam, że naprawa auta w autoryzowanym serwisie samochodowym to najlepsze rozwiązanie, bo mamy gwarancję, że usterka zostanie skutecznie i umiejętnie usunięta. Z mojego doświadczenia wynika, że https://volvocarnova.pl/ jest miejscem godnym polecenia. Obsługa na najwyższym poziomie i ceny za wykonywane usługi nie są wygórowane. W dodatku wszystko zrobione jest na czas i w terminie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Nightwing

PostWysłany: Pon Lip 18, 2022 12:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W przypadku samochodów używanych, ważny jest regularny serwis podzespołów, np. klimatyzacji. Tutaj https://maximobil.pl/oferta/serwis-i-naprawa-klimatyzacji/ jest sprawdzony serwis samochodowy warszawa, warto zerknąć na ich stronę
Powrót do góry
Gtr34gkd93

PostWysłany: Sro Lip 27, 2022 11:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ile kosztuje taki montaż klimatyzacji?
-
filmy reklamowe
Powrót do góry
barska

PostWysłany: Pon Sie 22, 2022 13:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Samochód ważna rzecz, także warto o niego się zatroszczyć nie tylko jeśli chodzi o sprawy mechaniczne ale także i by wizualnie dobrze się prezentował. Dla tych którzy mają z tym problem to mogę zostawić link jak przygotować samochód na wiosnę który z pewnością się przyda jak nie teraz to w późniejszym czasie.
Powrót do góry
marissa

PostWysłany: Wto Sie 23, 2022 21:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Teraz to bardziej na jesień lub zimę.
Ogt2vfr3

PostWysłany: Pon Wrz 05, 2022 22:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

co zawiera takie ubezpieczenie?
-
https://techmal.pl/poradnik/jak-wymienic-filtr-w-pistolecie-lakierniczym
Powrót do góry
żabacia

PostWysłany: Pią Wrz 09, 2022 16:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Powrót do góry
Igor

PostWysłany: Sro Maj 31, 2023 21:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chcesz zwiększyć osiągi swojego samochodu, wprowadzenie kilku zmian może być świetnym pomysłem. Jedną z technik, która zyskuje na popularności, jest subaru impreza tuning, który polega na wprowadzaniu drobnych elektronicznych zmian w pojeździe. Ta prosta modyfikacja może przynieść znaczącą poprawę, co czyni ją opłacalną inwestycją dla entuzjastów motoryzacji.
Powrót do góry
burkis4

PostWysłany: Pon Sie 21, 2023 12:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzień dobry, użytkownicy forum! Chciałbym się podzielić moimi odczuciami z wizyty w serwisie https://maximobil.pl/oferta/aktualizacja-systemu-adas/ BMW w Warszawie. Wszystko było na najwyższym poziomie, a samochód działa teraz idealnie. Jeśli szukacie profesjonalnego serwisu, to warto się tam wybrać!
Powrót do góry
Igor

PostWysłany: Sro Sie 30, 2023 15:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chcesz kupić używany samochód, Mercedes jest świetną opcją. Oferują nie tylko szeroką gamę modeli, ale także rozbudowany program finansowania. mercedes finansowanie zapewnia konkurencyjne stawki i elastyczne warunki, dzięki czemu możesz znaleźć najlepszą opcję dla swojej indywidualnej sytuacji.
Powrót do góry
wyga

PostWysłany: Pią Wrz 15, 2023 11:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie każdego stać na nowy samochód, ale na szczęście mozna zakupić używane autko w dobrej ofercie. Mój kumpel na przykład wziął auto w leasing. Samochód jest używany, ale prezentuje się jak nowy i jest nawet na gwarancji, więc warto się zainteresować ofertą salonu https://scandinavia.volvocars-partner.pl/ z Lublina, bo opcji sprzedaży mają sporo i każdy wybierze coś odpowiedniego dla siebie.
Powrót do góry
żabacia

PostWysłany: Sob Wrz 30, 2023 11:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aktualnie to mnie zainteresował letni płyn do spryskiwaczy na detailing-house.pl i kilka innych produktów - dlatego ma do was pytanie. Czy warto tam dokonać zakupu? Co możecie napisać mi na temat tej firmy? Czy rzeczywiście mają sprawdzonej jakości artykuły?
Powrót do góry
Ofh4g53

PostWysłany: Wto Paź 10, 2023 11:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jakie są opcje takiego ubezpieczenia?
-
turbina wiatrowa
Powrót do góry
maks3

PostWysłany: Sro Paź 18, 2023 19:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pewnie jak większość nastolatków gustujecie w samochodach. Szczególnie, żeby pokazać się na przykład swoim znajomym, bądź rówieśnikom. Każde auto jest inne i ma swoje lepsze bądź gorsze stron, jednak uważam, że nie należy oceniać ludzi przez pryzmat czym jeżdżą.
Powrót do góry
antek1

PostWysłany: Czw Paź 19, 2023 11:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Serwis skoda zabrze to jeden z lepszych serwisów skody na Śląsku jak i w całej Polsce, sam korzystam z ich ofert, kiedy dzieje mi się coś z moim autem. Naprawiają wszystko bardzo szybko, albo i dają zastępcze auta.
ery1

PostWysłany: Pią Paź 20, 2023 18:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pojazdy są fascynujące. Mogą być różne - od samochodów i motocykli po rowery i statki. Każdy pojazd ma swoje unikalne cechy i służy nam do podróżówania i eksplorowania świata. Ważne jest, aby posiadać chociaż jeden większy lub mniejszy pojazd, gdyż ułatwia to np. podróżowanie.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pią Paź 20, 2023 18:15    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Classic Honda Owners Club Strona Główna -> Accord Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do: