Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
romek332
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2021 12:13 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
frezja
|
Wysłany: Wto Mar 16, 2021 18:00 Temat postu: |
|
|
Jak już jesteśmy przy takim temacie to warto zapoznać się również z artykułem http://www.moto-market.com.pl/pomoc-drogowa-warszawa-co-powinni-wiedziec-kierowcy/ . Tam możecie poczytać sobie na temat pomocy drogowej w Warszawie. Tam znajdziecie takie informacje, które powinniście wiedzieć, które wam się przydadzą. Czyli chociażby kiedy faktycznie warto wezwać pomoc drogową. |
|
Powrót do góry |
|
|
żabacia
|
Wysłany: Czw Paź 28, 2021 18:39 Temat postu: |
|
|
Tak to prawda - na pewno warto wiedzieć, gdzie w razie awarii, kolizji, czy innych stytuacji zgłosić się po pomoc drogową. Ja sporo słyszała na temat firmy https://pomoc-drogowa-wroclaw.supermechanik.pl/ i myślę, że na nich warto polegać. Jest to firma, która ma doświadczenie i działa sprawnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
classico
|
Wysłany: Czw Sty 27, 2022 12:48 Temat postu: |
|
|
A jak macie swoje samochody to decydujecie się na oklejanie wnętrza samochodu czy raczej nie? Wydaje mi się, że to dobry sposób na zabezpieczenie auta |
|
Powrót do góry |
|
|
pestka
|
Wysłany: Sro Lut 23, 2022 11:48 Temat postu: |
|
|
Kiedyś też wypożyczałam samochody ale teram mam własnego firmowego macana z salonu porsche centrum sopot. I dobrze że tam trafiłam bo po przekalkulowaniu kosztów bardziej opłaca mi się finansowanie auta porsche niż stale wypożyczanie samochodu w wypożyczalni |
|
Powrót do góry |
|
|
MartynaB
|
Wysłany: Sro Maj 04, 2022 14:08 Temat postu: |
|
|
Wszystko będzie oczywiście zależało od tego w jakiej perspektywie rozważamy zakup samochodu. Jeśli będzie to perspektywa krótkoterminowa to można rozważyć coś z rynku wtórnego. Natomiast nigdy nie mamy gwarancji czy w niedalekiej przyszłości nie będziemy musieli zainwestować w większe naprawy. Zupełnie inaczej to wygląda gdy chcemy kupić samochód na lata. Wtedy tylko w grę wchodzi nowy z salonu. Pytanie jakie dość często się pojawia, to jaką markę wybrać? Według branżowych recenzji to świetnym wyborem jest Dacia - https://www.dacia.pl/dacia-lpg.html Wszystko za sprawą wysokiej jakości oferowanej w przystępnej cenie, a także niezawodności. |
|
Powrót do góry |
|
|
sasza
|
Wysłany: Pon Maj 23, 2022 15:50 Temat postu: |
|
|
Ja, dzięki swojej ciężkiej pracy mogę sobie pozwolić na jazdę swoim nowiutkim samochodem Volvo XC60. Przekalkulowałam wszystko i zamówiłam go sobie w salonie https://volvocarnova.pl/. Zanim jednak zdecydowałam się na ten typ, to umówiłam się na jazdę testową, po której zakochałam się w tym aucie. Formalności przebiegły sprawnie, a to dzięki sprawnej obsłudze handlowca. Odkąd jestem właścicielką tego auta to jestem najszczęśliwszą osobą pod słońcem. Auto jest na gwarancji, więc serwis też jest zapewniony |
|
Powrót do góry |
|
|
Krzychu
|
Wysłany: Pon Maj 30, 2022 13:03 Temat postu: |
|
|
Co sądzicie o samochodach marki Saab? _________________ Santier |
|
Powrót do góry |
|
|
barska
|
Wysłany: Wto Maj 31, 2022 11:08 Temat postu: |
|
|
Każdy posiadacz samochodu powinien znać i przede wszystkim używać kosmetyków https://showcarshine.pl/ które to pomogą utrzymać jego brykę w świetnym stanie. Ja tak robię i widzę spojrzenia niektórych ludzi którzy patrzą z zazdrością |
|
Powrót do góry |
|
|
fretka
|
Wysłany: Pią Lip 01, 2022 08:36 Temat postu: |
|
|
Gdybyscie szukali dla siebie jakiegos auta, to bardzo fajny wybór maja w salonie mm cars no i pomocna obsluga, takze na pewno doradzą |
|
Powrót do góry |
|
|
Majna
|
Wysłany: Nie Lip 03, 2022 18:32 Temat postu: |
|
|
A co sądzicie o samochodach Suzuki? _________________ like instagram |
|
Powrót do góry |
|
|
Avida
|
Wysłany: Pon Lip 04, 2022 12:06 Temat postu: |
|
|
Jaki samochód dla świeżego kierowcy? _________________ wpływ stresu na skórę |
|
Powrót do góry |
|
|
tara
|
Wysłany: Sro Lip 27, 2022 17:46 Temat postu: |
|
|
Skoro o samochodzie mowa, to powiedzcie mi, czy mieliście kiedyś okazję korzystać z takiego rozwiązania jak: wynajem samochodów Wrocław ? Niestety za kilka dni zostanę bez samochodu i szukam alternatywy. |
|
Powrót do góry |
|
|
żabacia
|
|
Powrót do góry |
|
|
Piazza
|
Wysłany: Wto Sie 02, 2022 20:21 Temat postu: |
|
|
Dzięki za polecenie fajnych modeli _________________ biustonosz damski |
|
Powrót do góry |
|
|
classico
|
Wysłany: Sro Lis 30, 2022 15:56 Temat postu: |
|
|
A gdzie kupujecie samochody używane tak, żeby były w naprawde fajnym stanie? Ja ostatnio wyczaiłem duużego dealera samochodowego https://www.aaaauto.pl/ znajomy mowi, ze naprawde fajna okazje mozna u nicy wyłapać |
|
Powrót do góry |
|
|
Niczka
|
Wysłany: Nie Gru 11, 2022 19:34 Temat postu: |
|
|
Fajne oferty podaliście |
|
Powrót do góry |
|
|
farelek4
|
|
Powrót do góry |
|
|
żabacia
|
Wysłany: Pią Mar 03, 2023 11:01 Temat postu: |
|
|
Ja to jednak mam sporo do powiedzenia i jednak mimo wszystko mam nadzieję, że będzie to dla mnie sensowne. No i ja na razie sprawdzam, czy naprawa kluczyków samochodowych gdańsk jest okej, czy jednak nie. Czy można je naprawić, czy trzeba wymieniać… Często tu wchodzi w grę immobiliser. |
|
Powrót do góry |
|
|
Milo
|
Wysłany: Sro Mar 08, 2023 12:34 Temat postu: |
|
|
Ja szukam czegoś małego do miasta |
|
Powrót do góry |