Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KasjuszMag
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lip 28, 2022 11:05 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
żabacia
|
Wysłany: Nie Lip 31, 2022 09:43 Temat postu: |
|
|
Jestem na etapie produkcji zabawek specjalnego przeznaczenia i powiem Wam, że sprawdzamy różnego rodzaju elementy i na razie wychodzi na to, że jednak warto mieć jakieś elementy sterujące. I zastanawiam się, jak wygląda i ile kosztuje projektowanie systemów sterowania ? Co wy na to? |
|
Powrót do góry |
|
 |
frezja
|
Wysłany: Wto Wrz 27, 2022 18:16 Temat postu: |
|
|
Ostatnio też widziałam sporo zapytań odnośnie Magento - czy warto poprzez tą plaformę otworzyć sklep internetowy? Tak się składa, że znalazłam na ten temat artykuł https://www.secus.pl/ile-kosztuje-sklep-internetowy-magento i myślę, że może was zainteresować. Znajdziecie tam wiele cennych wskazówek, a także jak to wszystko wygląda cenowo? |
|
Powrót do góry |
|
 |
tara
|
Wysłany: Nie Paź 30, 2022 06:55 Temat postu: |
|
|
Zastanawialiście się nad tym, jak urządzić wnętrze waszej firmy? Jeżeli nie, to ze swojej strony polecam ofertę https://roslinydlabiura.pl/uslugi/ogrody-wertykalne/ na ogrody wertykalne. Na tej stronie internetowej poznacie wszystkie szczegóły. |
|
Powrót do góry |
|
 |
barska
|
|
Powrót do góry |
|
 |
żabacia
|
Wysłany: Sob Gru 17, 2022 09:39 Temat postu: |
|
|
A czy orientujecie się też w takich kwestiach, jak Shopware w ecommerce co daje i czy warto skorzystać z niego? Jak planujecie otworzyć swój sklep internetowy, to warto byłoby co nieco wiedzieć w tym zakresie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
frezja
|
Wysłany: Wto Gru 27, 2022 21:50 Temat postu: |
|
|
Mam nadzieję, że wasze biznesy idą całkiem w porządku, ale mam wrażenie, że każdy jednak wie, że to nie jest takie dobre, kiedy nie mamy pewności, co robić, ani jak prowadzić swoje działania. Dlatego pod wieloma względami sprawdzam takie https://www.kam.nu/pl/ księgowości. To może naprawdę nam pomóc w działaniu |
|
Powrót do góry |
|
 |
diana
|
Wysłany: Sro Sty 04, 2023 22:02 Temat postu: |
|
|
W jakim mieście działają? _________________ bielizna damska |
|
Powrót do góry |
|
 |
KasjuszMag
|
Wysłany: Sro Sty 11, 2023 14:42 Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio otworzyłem franczyzę, ale nigdy nie słyszałem o tym narzędziu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Milo
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolas
|
Wysłany: Czw Mar 16, 2023 12:59 Temat postu: |
|
|
Właściwe zarządzanie dokumentacją to kluczowy element każdej organizacji, a archiwizacja dokumentów jest nieodzowna, szczególnie dla firm, które długo już działają na rynku i mają sporo dokumentów. W przypadku archiwizacji dokumentów w Sopocie, najlepszym rozwiązaniem jest zlecanie tego zadania profesjonalnej firmie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
żabacia
|
Wysłany: Wto Sie 01, 2023 03:03 Temat postu: |
|
|
Jak wygląda, Waszym zdaniem ogólnie, tak zwany import z Chin? Czytałam o tym troszkę na stronie https://pl.meest.cn/pl/import-z-chin/ i wiem, że to naprawdę może mi odpowiadać, ale jednak nie wiem do końca, co robić. Dlatego warto jest to przemyśleć i przedyskutować z kimś, kto ma rację. Dlatego czekam, co mi macie do powiedzenia, |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gvcod2bx
|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2023 12:02 Temat postu: |
|
|
gdzie bierzecie doświadczenie w tym temacie?
-
wywóz gruzu Warszawa |
|
Powrót do góry |
|
 |
frezja
|
Wysłany: Sob Wrz 30, 2023 11:49 Temat postu: |
|
|
Natomiast mnie teraz zainteresowały OXARI systemy, które pozwalają przykładowo na monitoring infrastruktury it. Jak wiadomo CMDB to zbiór informacji na temat komponentów tworzących infrastrukturę IT, a system OXARI ułatwia ich konfigurację itd. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Klopek
|
Wysłany: Wto Paź 10, 2023 20:06 Temat postu: |
|
|
Myślisz o prowadzeniu działalności w branży chemii gospodarczej? Nie zapomnij rozważyć rozwiązań opakowaniowych od https://omegaplastics.pl/opakowania-kosmetyczne/. Oferują one szeroki wybór opcji pakowania, które mogą pomóc w szybkim wprowadzeniu produktu na rynek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Igor
|
Wysłany: Pon Paź 23, 2023 13:03 Temat postu: |
|
|
Jako właściciel firmy powinieneś wykorzystać wszystkie dostępne możliwości, aby pomóc swojej firmie w rozwoju. Według mnie usługi faktoringowe są jedną z tych możliwości, które warto poznać. Z AFORTI Factor można liczyć na minimum formalności, indywidualne podejście, bezpieczeństwo i przejrzyste zasady współpracy. Wydaje mi się, że jest to dobry pomysł dla każdego przedsiębiorcy, który chce zwiększyć swoją płynność finansową i uzyskać dostęp do dodatkowych korzyści. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Yfo43bgr
|
Wysłany: Pon Paź 23, 2023 19:00 Temat postu: |
|
|
jaki biznes warto teraz prowadzić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tfj32f5
|
|
Powrót do góry |
|
 |
stasiu69
|
Wysłany: Sro Lis 08, 2023 11:26 Temat postu: |
|
|
Mastertec od lat specjalizuje się w produkcji urządzeń architektury przenośnej. W swojej ofercie posiada liczne rodzaje kontenerów, pawilonów czy domków. Wiecęj info. znajdziecie tu https://mastertec.biz.pl/ Sam korzystam i jest super. Dajcie znać co myślicie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
KasjuszMag
|
Wysłany: Pon Lis 13, 2023 10:55 Temat postu: |
|
|
Franczyza alkohole to model biznesowy, który pozwala przedsiębiorcom na prowadzenie własnego sklepu pod znaną marką. Wspiera to rozpoznawalność i wiarygodność biznesu, co może przyciągać klientów. Franczyzobiorcy korzystają z gotowych rozwiązań, takich jak zaopatrzenie, marketing i szkolenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lis 13, 2023 10:55 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |