Forum Classic Honda Owners Club Strona Główna Classic Honda Owners Club
Forum fanów starych Hond

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dom
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Classic Honda Owners Club Strona Główna -> Sprzedam, Kupie, Zamienie, Oddam
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
żabacia

PostWysłany: Pią Cze 30, 2023 10:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak chodzi mnie to właśnie zabieram się za aranżowanie pokoju mojego dziecka i tak
zastanawiam się w sumie teraz nad wyposażeniem. Nie wiem , ale planuje zaczerpnąć nieco
inspiracji chociażby z artykułu https://www.ieis.com.pl/najlepszy-pokoj-dla-nastolatka/ może
tam znajdę pomysł, jakieś praktyczne rozwiązanie...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Cze 30, 2023 10:28    Temat postu:

Powrót do góry
Bfye32fd

PostWysłany: Wto Sie 22, 2023 09:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zależy mi by w końcu zadbać o dobry sen w naszej sypialni i kupić porządne łóżko. Teraz jest wiele opcji do wyboru i ciężko się zdecydować. Znajoma doradziła mi opcje z https://mybed.pl/ które sama posiada. Czy ktoś posiada asortyment od nich?
Powrót do góry
żabacia

PostWysłany: Pią Wrz 01, 2023 17:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przy tym temacie, warto też wspomnieć o różnych dodatkach, elementach wykończeniowych itd. Ja teraz przykładowo znalazłam Libret - firmę, która oferuje lustra podświetlane led, ale i obrazy na szkle, czy też panele szklane. Warto im się przyjrzeć.
Powrót do góry
ery1

PostWysłany: Pią Paź 20, 2023 18:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pościel jest niezwykle ważna dla naszego snu. Może byc wykonana z różnych materiałów. Wybierając materac ważne jest, aby wybrać materac odpowiedni dla naszych preferencji, czy to twardy mięki, piankowy itp. Sam korzystam z tej strony https://4sleepy.pl/kategoria/komplety-poscieli/200x200 . Znajdą się tam także informacje o prześcieradłach jak i rozmiarach.
Powrót do góry
renataborki45

PostWysłany: Czw Paź 26, 2023 08:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy w swoich domach macie rekuperatory? Ostatnio trafiłam na stronę - https://www.rekuperatory.pl/ i bardzo mnie zaciekawiła ich oferta.
tom7

PostWysłany: Czw Paź 26, 2023 10:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Domki mobilne to niewielkich rozmiarów domy, przypominające domki letniskowye, dysponujące specyficzną konstrukcją podwoziowo-kołową, dzięki której można je umieścić na specjalnej lawecie transportowej.
tom7

PostWysłany: Czw Paź 26, 2023 10:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Domki mobilne to niewielkich rozmiarów domy, przypominające domki letniskowye, dysponujące specyficzną konstrukcją podwoziowo-kołową, dzięki której można je umieścić na specjalnej lawecie transportowej.
ela77

PostWysłany: Sro Lis 01, 2023 19:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Każdy mieszka w domu, lub na jakimś mieszkaniu w bloku, bądź apartamencie. Ja osobiście miszkam w domu z rodzicami, ale myśle nad przeprowadzką. Zastanawiam się gdzie, co polecacie?
Powrót do góry
KasjuszMag

PostWysłany: Pon Lis 06, 2023 14:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podest roboczy jest często stosowany w sytuacjach, gdzie tradycyjne drabiny nie oferują wystarczającej stabilności. Dzięki niemu, pracownicy mogą bezpiecznie dotrzeć do trudno dostępnych miejsc, zwiększając efektywność i bezpieczeństwo wykonywanych zadań.
Powrót do góry
badurko5

PostWysłany: Czw Lis 16, 2023 15:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam! Planuję wprowadzić system jednego klucza, a https://www.master-key.pl/abc-master-key/co-to-jest-system-master-key wydaje się być solidnym dostawcą. Czy ktoś już korzystał z ich usług? Jakie są efektywność i trwałość rozwiązania master key w praktyce?
Powrót do góry
toć

PostWysłany: Pon Lis 20, 2023 09:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ciekawym produktem służącym do ocieplania budynku jest piana PUR. Na stronie https://izo-home.pl/ można więcej przeczytać o jej właściwościach, korzyściach zastosowania oraz możliwościach zastosowania. Jedno jest pewne, jeśli posiadasz dom i szukasz oszczędności, to przemyśl użycie piany PUR.
Powrót do góry
Sabinita65

PostWysłany: Nie Sty 21, 2024 15:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiele ludzi chce zmienić/wyremontować swój dom, mieszkanie a nie wie jak to zrobić. Sam miałem również taki problem i udało mi się wyszukać, znaleźć informacje tutaj https://www.enea.pl/pl/dlafirmy. Dajcie znać co myślicie bo moje mieszkanie nie tylko dobrze wygląda, ale również stan techniczny jest idealny.
Powrót do góry
tadek89

PostWysłany: Sro Sty 24, 2024 12:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Beton to materiał, który powstaje z kilku składników, a swoje właściwości uzyskuje w wyniku hydratacji cementu. Więcej info. na temat użutku, firm, jakości znajduje tutaj https://brbeton.pl/poznaj-podstawowe-pojecia-dotyczace-betonu-betoniarnia-bielsko/ . Co myślicie?
fausti99

PostWysłany: Pon Maj 13, 2024 18:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prąd elektryczny to uporządkowany ruch ładunków elektrycznych. W naturze przykładami są wyładowania atmosferyczne, wiatr słoneczny czy czynność komórek nerwowych, którym również towarzyszy przepływ prądu. W technice obwody prądu elektrycznego są masowo wykorzystywane w elektrotechnice i elektronice
miro66

PostWysłany: Czw Maj 23, 2024 18:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Audyt bezpieczeństwa informacji to systematyczny i kompleksowy przegląd procedur i polityki bezpieczeństwa. Taki audyt wiąże się z realną i wymierną oceną, Certyfikacja CE maszyn, outsourcing inżynierów, Obliczenia MES, Zarządzanie projektami, Dyrektywa Maszynowa Szkolenia.
Hetropoliskapoli11

PostWysłany: Nie Sie 18, 2024 13:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy to na prawdę działa? Zawsze byłem ciekawy tego chyba poczytam o tym więcej.
Brukalasiwa88

PostWysłany: Sro Sie 21, 2024 14:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Taki temat na prawdę poszerza horyzonty i można w nim zgłębić myślę o wiele, wiele więcej.
KasjuszMag

PostWysłany: Wto Sie 27, 2024 13:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rynek nieruchomości w Polsce jest niezwykle dynamiczny, a jego rozwój zależy od wielu czynników, takich jak sytuacja gospodarcza, zmiany demograficzne czy regulacje prawne. Inwestowanie w nieruchomości stało się popularnym sposobem na zabezpieczenie kapitału oraz osiągnięcie długoterminowych zysków. Warto jednak pamiętać, że sukces na tym rynku wymaga dokładnej analizy lokalnego rynku, perspektyw wzrostu wartości oraz uwzględnienia ryzyka związanego z ewentualnymi wahaniami cen. Profesjonalne doradztwo i analiza trendów rynkowych są kluczowe przy podejmowaniu decyzji inwestycyjnych.
Powrót do góry
Mumunarix44

PostWysłany: Pią Wrz 20, 2024 19:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Taki temat na prawdę poszerza horyzonty i można w nim zgłębić myślę o wiele, wiele więcej.
Juliwopasix55

PostWysłany: Pon Wrz 23, 2024 16:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Do domu przyda nam się wiele rzeczy o których na początku może nie myśleliśmy jak na przykład rzeczy z blachy od https://triplate.pl/ .
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Wrz 23, 2024 16:50    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Classic Honda Owners Club Strona Główna -> Sprzedam, Kupie, Zamienie, Oddam Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 3 z 4
Skocz do: