Forum Classic Honda Owners Club Strona Główna Classic Honda Owners Club
Forum fanów starych Hond

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

pompy ciepła

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Classic Honda Owners Club Strona Główna -> Sprzedam, Kupie, Zamienie, Oddam
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
romek332

PostWysłany: Sob Paź 29, 2022 08:45    Temat postu: pompy ciepła Odpowiedz z cytatem

Ostatnio dowiedziałem się o pompy ciepła Lidzbark Warmiński . To jest naprawdę rewelacyjna oferta dla wielu osób.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sob Paź 29, 2022 08:45    Temat postu:

Powrót do góry
igor334

PostWysłany: Pią Lis 18, 2022 07:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rewelacyjny wątek . Na pewno dużo osób tutaj wejdzie.

toć

PostWysłany: Pią Kwi 14, 2023 09:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Very Happy rewelacyjna odpowiedź. A tak serio w temacie pomp ciepła, okazuje się, że jest kilka rodzajów pomp ciepła. Na stronie https://rekuperatory-ask.pl/pompy-ciepla-krakow/ przeczytałam między innymi o pompach powietrznych, gruntowych i wodnych. Każda ma swoje zalety i wymagania dotyczące montażu, więc zanim się na którąkolwiek zdecydujemy, to dobrze jest umówić się z fachowcem.
Powrót do góry
żabacia

PostWysłany: Sro Sie 30, 2023 21:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No i super. Ja właśnie też jestem w trakcie szukania dla siebie dobrej pompy, a z tego co zauważyłam, to polecana jest firma https://duneko.pl/dobor-pompy-ciepla/ . Tam ponoć można znaleźć bardzo dobre pompy ciepła , które zapewniają oszczędność na najwyższym poziomie. I co fajne, też firma pomaga uzyskać dofinansowanie.
Powrót do góry
toć

PostWysłany: Pon Lis 20, 2023 08:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Firma Velit System to działająca od wielu lat firma, która jest znawcą tematu ogrzewania, klimatyzacji oraz pomp ciepła. Na przykład na stronie https://velit.pl/pompy-ciepla/ zaprezentowano korzyści związane z instalacją pompy ciepła. Jedną z nich jest to, że jest to ekonomiczne rozwiązanie, które pozwala całkowicie uniezależnić się od dostawców ogrzewania.
Powrót do góry
frezja

PostWysłany: Nie Kwi 28, 2024 06:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wszędzie mówi się o tej ekologii, także doszłam do wniosku, że nie ma co czekać i czas tradycyjny piec zamienić na coś innego. Po zapoznaniu się z różnymi opcjami wydaje mi się, że pompy ciepła to chyba najlepsze rozwiązanie. Zresztą naprawdę ludzie sobie chwalą tą formę ocieplenia.
Powrót do góry
Klopek

PostWysłany: Czw Sie 22, 2024 09:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli szukacie rozwiązania, które pozwoli zaoszczędzić na rachunkach za prąd, warto zerknąć na pompy ciepła Aiwa. Można je znaleźć w dwóch modelach - split i monoblok, co daje możliwość wyboru w zależności od potrzeb. Są bardzo niezawodne, a sam sprzęt jest godny uwagi. Polecam sprawdzić sobie szczegóły na stronie https://www.aiwa.pl/
Powrót do góry
inima

PostWysłany: Sro Lis 20, 2024 12:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio coraz częściej myślę o zakupie agregatu prądotwórczego, szczególnie na działkę, gdzie czasem brakuje prądu. W trakcie poszukiwań natrafiłem na bardzo pomocny ranking dostępny tutaj: https://poprostubudownictwo.pl/ranking-agregatow-pradotworczych/. Czy ktoś z Was miał już doświadczenie z takim sprzętem? Jakie modele możecie polecić osobie, która nie ma dużego doświadczenia z agregatami?
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sro Lis 20, 2024 12:51    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Classic Honda Owners Club Strona Główna -> Sprzedam, Kupie, Zamienie, Oddam Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: