Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
romek332
|
Wysłany: Sob Sty 23, 2021 05:47 Temat postu: Szambo |
|
|
Kilka miesięcy temu skorzystałem z bardzo profesjonalnej firmy https://zbiorniki-betonowe.pl .Dzięki skorzystaniu z tej firmy mam bardzo dobre szambo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Sty 23, 2021 05:47 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
arek512
|
Wysłany: Wto Sty 26, 2021 09:38 Temat postu: |
|
|
Wybór szamba to bardzo ważna sprawa! Ja sam długo zastanawiałem się jaką pojemność wybrać... Jeżeli chcesz coś znaleźć, to poszukaj tutaj: Zbiorniki i szamba |
|
Powrót do góry |
|
 |
żabacia
|
|
Powrót do góry |
|
 |
frezja
|
Wysłany: Pon Paź 03, 2022 08:09 Temat postu: |
|
|
Uważam, że posiadanie oczyszczalni przy domu wiąże się nie tylko z regularnym jej opróżnianie, ale także ważne jest utrzymanie odpowiedniej flory bakteryjnej i przeciwdziałanie pojawieniu się nieprzyjemnych zapachów. Dlatego różne środki do tego potrzebne można znaleźć na https://www.biozym.pl/c/biopreparaty-do-oczyszczalni-i-szamb/bakterie-do-szamba/ i wypróbować odpowiedni dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
żabacia
|
Wysłany: Wto Lip 04, 2023 11:16 Temat postu: |
|
|
Ja jeszcze słyszałam sporo o firmie Septic - ponoć jest to sprawdzony i niezawodny producent szamb . Zatem możecie do nich się zgłosić i oni na pewno wam doradzą, który zbiornik u was się sprawdzi? Na co warto byłoby postawić? Według mnie warto takie rzeczy kupować właśnie bezpośrednio u producenta. |
|
Powrót do góry |
|
 |
KasjuszMag
|
Wysłany: Czw Lis 09, 2023 10:24 Temat postu: |
|
|
Zbiorniki stalowe to uniwersalne rozwiązania do przechowywania różnego rodzaju płynów, takich jak woda, oleje czy chemikalia. Stosowane w wielu sektorach, od przemysłu po rolnictwo, charakteryzują się wysoką wytrzymałością i trwałością. Zbiorniki stalowe są dostępne w różnych rozmiarach i mogą być konfigurowane w zależności od specyficznych potrzeb i warunków, zapewniając elastyczność w użytkowaniu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lis 09, 2023 10:24 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |