Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Camil
|
Wysłany: Pon Maj 23, 2016 23:10 Temat postu: Mały SUV dla żony |
|
|
Witam,
Od kilku tygodni szukam auta, które nadawałoby się do codziennego użytkowania przez moją drugą połowę. Żona uparła się, że chce "terenówkę", gdyż dobrze czuje się z wysoką pozycją za kierownicą. Uznałem, że dobrą propozycją będzie nowy XC60 w wersji wysokoprężnej D5. Jego wymiary nie powinny sprawić problemów podczas parkowania. Zerkałem już na cennik dostępny tutaj: http://www.volvocars.com/pl/modele/nowe-modele/xc60 i zastanawiam się, czy sprzedawcy w salonie będą skłonni przyznać mi jakiś rabat. Jak myślicie, czy ten samochód nada się dla mojej żony? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Maj 23, 2016 23:10 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dakirok
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2017 14:28 Temat postu: |
|
|
Sprawdź może ofertę japońskich koncernów jak Nissan, Honda czy Toyota |
|
Powrót do góry |
|
|
frezja
|
Wysłany: Pon Lis 25, 2019 18:46 Temat postu: |
|
|
Widzę, że szukasz samochodu dla swoje żony, tak? No, to wiesz gdzie warto zajrzeć? Na stronę clixs.pl. Tam jest masa najróżniejszych ofert, w tym znajdziesz oczywiście motoryzacja ogłoszenia . Moim zdaniem opłacałoby się tam zajrzeć, bo na tego typu portalach ogłoszeniowych często idzie znaleźć okazjonalne nawet ofert. W końcu ogłaszają się tam osoby prywatne, firmy - każdy. W jednym miejscu masz ogłoszenia z całej Polski, z najróżniejszych kategorii. |
|
Powrót do góry |
|
|
bejkon
|
|
Powrót do góry |
|
|
Takaaki
|
|
Powrót do góry |
|
|
stefan33343
|
Wysłany: Sro Kwi 08, 2020 06:16 Temat postu: |
|
|
Ja swojej żonie kupiłem taki samochód że głowa mała.Naprawdę dałem za ten samochód dużo pieniędzy. _________________ przeprowadzka Kraków |
|
Powrót do góry |
|
|
anitenka
|
Wysłany: Sro Maj 13, 2020 14:00 Temat postu: |
|
|
Samochód to nie wszystko My kobiety mamy problem z jazdą takimi dużymi autkami, dlatego mąż mi dołożył jeszcze wszędzie kamerki i czujniki. Teraz rejestrator samochodowy xiaomi 70mai jest ze mną podczas każdej podróży |
|
Powrót do góry |
|
|
romek332
|
Wysłany: Sro Sie 19, 2020 12:29 Temat postu: |
|
|
Wczoraj moja małżonka powiedziała mi że będzie musiała pojechać do mobilna wulkanizacja bydgoszcz . Ja jej powiedziałem że na pewno bardzo dobrze postąpiła. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
|
Powrót do góry |
|
|
pestka
|
Wysłany: Czw Sty 06, 2022 10:26 Temat postu: |
|
|
anitenka napisał: | Samochód to nie wszystko My kobiety mamy problem z jazdą takimi dużymi autkami, dlatego mąż mi dołożył jeszcze wszędzie kamerki i czujniki. Teraz rejestrator samochodowy xiaomi 70mai jest ze mną podczas każdej podróży |
nie zgadzam się, ja wolę duże i bardziej komfortowe samochody |
|
Powrót do góry |
|
|
Maya
|
Wysłany: Czw Sty 06, 2022 18:08 Temat postu: |
|
|
Może jakaś toyota? |
|
Powrót do góry |
|
|
pestka
|
Wysłany: Sro Lut 23, 2022 08:49 Temat postu: |
|
|
Mam macana z salonu porsche centrum sopot i bardzo dobrze mi się tym samochodem jeździ, jest bardzo wygodny i bezpiecznie się w nim czuję więc dla każdej kobiety będzie idealny |
|
Powrót do góry |
|
|
sasza
|
Wysłany: Sob Lip 02, 2022 18:05 Temat postu: |
|
|
Świetnie się prezentuje model Volvo XC40. Taki mały SUV-ik z pewnością spodobałby się każdej kobiecie. Akurat teraz https://volvocarnova.pl/ oferuje go nam w dobrej, atrakcyjnej cenie, więc można sobie zerknąć na ofertę tego dealera. Salon ten słynie z dobrych opinii, podobno obsługa jest bardzo pomocna i zaradna i w razie jakichkolwiek problemów jest w stanie wszystko ogarnąć. |
|
Powrót do góry |
|
|
Ladder
|
Wysłany: Nie Lip 03, 2022 08:44 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajne suvy produkuje Volvo _________________ sukienki w kwiaty |
|
Powrót do góry |
|
|
żabacia
|
Wysłany: Pon Lip 22, 2024 13:41 Temat postu: |
|
|
Zawsze też możecie zwrócić uwagę na firmę https://www.spautomotive.pl/ - dzięki nim możecie z zagranicy sprowadzić sobie dowolny samochód. No i macie tutaj zapewnione pełne wsparcie ze strony ekspertów, także według mnie warto postawić na nich. Z tego co się dowiedziałam, to importują auta z USA, Kanady, czy nawet Dubaju. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Lip 22, 2024 13:41 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |